Majorque

Abonnement Hand Click 1 Icône Streamline : https://streamlinehq.com
Incitation
Icône du cycle de fidélisation des clients : https://streamlinehq.com
IT
Icône de calendrier : https://streamlinehq.comcalendrier
Mai
Passerelle en mouvement Personnes Icône Streamline : https://streamlinehq.com
100
Emplacement de la broche 1 Icône Streamline : https://streamlinehq.com
Majorque
Target Center 2 Streamline Icon : https://streamlinehq.com
Réunion d'entreprise et ateliers

Programme

Arrivées individuelles
Rendez-vous dans l'après-midi pour un déjeuner buffet dans un monastère surplombant la mer.
Marche méditative guidée par des accompagnateurs
Dîner à la bodega
Réunion de lancement
Ateliers
Team building : coasteering (activités aquatiques dans une baie)
Exploration de Palma
Événement privatisé du club de plage avec fête

Majorque

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen in Spanje, is een ideale bestemming voor een incentive trip vanwege de combinatie van natuurlijke schoonheid, moderne faciliteiten en een rijke cultuur. De internationale luchthaven in Palma de Mallorca maakt het eiland goed bereikbaar vanuit veel Europese steden, waardoor reizen eenvoudig is.

Het aanbod aan accommodaties is divers, met luxe resorts, boetiekhotels en charmante landelijke finca’s die elk een eigen sfeer en voorzieningen hebben. Dit maakt het mogelijk om een verblijf te kiezen dat aansluit bij de wensen van de groep en het budget.

De cultuur van Mallorca heeft diepe wortels en is doordrenkt van geschiedenis. In de hoofdstad Palma kun je iconische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de indrukwekkende kathedraal La Seu en het kasteel Bellver. Dit biedt mogelijkheden voor culturele uitstapjes en geeft inzicht in de geschiedenis van het eiland.

Mallorca’s natuurlijke schoonheid is een andere grote aantrekkingskracht. Het eiland biedt een scala aan landschappen, van zonovergoten stranden tot schilderachtige bergen. Groepen kunnen genieten van wandelingen in de Serra de Tramuntana, een UNESCO-werelderfgoed, of een ontspannen dag aan de kust. De activiteiten zijn net zo veelzijdig, met opties zoals zeilen, kajakken, fietsen en golfen.

Het eiland heeft ook een rijke culinaire traditie, die varieert van traditionele Spaanse gerechten tot lokale specialiteiten. Incentive-groepen kunnen genieten van tapasproeverijen, wijnreizen en zelfs kookworkshops om de smaken van Mallorca te ontdekken.

Daarnaast zijn er tal van faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, met veel resorts en hotels die vergaderzalen en conferentiefaciliteiten bieden. Dit maakt het gemakkelijk om werk en plezier te combineren tijdens een incentive trip.

Het klimaat is een andere troef van Mallorca. Met warme zomers en milde winters is het een aantrekkelijke bestemming gedurende het hele jaar. Bovendien staat het eiland bekend om zijn veilige en gastvrije sfeer, wat het tot een comfortabele en betrouwbare keuze maakt voor groepsreizen.

Al deze elementen samen maken Mallorca tot een uitstekende bestemming voor een incentive trip. Contour travel helpt je. 

Groningue

Îles Féroé

Ibiza

Limbourg

Votre prochaine aventure ?

ou envoyez-nous un message 
2024 Contour Travel - Tous droits réservés
construit par Webmatic