Mallorca

Subscription Hand Click 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Incentive
Customer Retention Cycle Streamline Icon: https://streamlinehq.com
IT
Calendar Streamline Icon: https://streamlinehq.comcalendar
Mei
Moving Walkway People Streamline Icon: https://streamlinehq.com
100
Pin Location 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Mallorca
Target Center 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Company meeting en workshops

Programma

Individuele aankomsten
Meeting in de middag voor de buffet lunch aan een klooster met uitzicht op zee
Meditatieve wandeling onder begeleiding van coaches
Bodega diner
Kick off meeting
Workshops
Teambuilding: coasteering (wateractiviteiten in een baai)
Verkenning van Palma
Beachclub geprivatiseerd event met party

Mallorca

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen in Spanje, is een ideale bestemming voor een incentive trip vanwege de combinatie van natuurlijke schoonheid, moderne faciliteiten en een rijke cultuur. De internationale luchthaven in Palma de Mallorca maakt het eiland goed bereikbaar vanuit veel Europese steden, waardoor reizen eenvoudig is.

Het aanbod aan accommodaties is divers, met luxe resorts, boetiekhotels en charmante landelijke finca’s die elk een eigen sfeer en voorzieningen hebben. Dit maakt het mogelijk om een verblijf te kiezen dat aansluit bij de wensen van de groep en het budget.

De cultuur van Mallorca heeft diepe wortels en is doordrenkt van geschiedenis. In de hoofdstad Palma kun je iconische bezienswaardigheden bezoeken, zoals de indrukwekkende kathedraal La Seu en het kasteel Bellver. Dit biedt mogelijkheden voor culturele uitstapjes en geeft inzicht in de geschiedenis van het eiland.

Mallorca’s natuurlijke schoonheid is een andere grote aantrekkingskracht. Het eiland biedt een scala aan landschappen, van zonovergoten stranden tot schilderachtige bergen. Groepen kunnen genieten van wandelingen in de Serra de Tramuntana, een UNESCO-werelderfgoed, of een ontspannen dag aan de kust. De activiteiten zijn net zo veelzijdig, met opties zoals zeilen, kajakken, fietsen en golfen.

Het eiland heeft ook een rijke culinaire traditie, die varieert van traditionele Spaanse gerechten tot lokale specialiteiten. Incentive-groepen kunnen genieten van tapasproeverijen, wijnreizen en zelfs kookworkshops om de smaken van Mallorca te ontdekken.

Daarnaast zijn er tal van faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, met veel resorts en hotels die vergaderzalen en conferentiefaciliteiten bieden. Dit maakt het gemakkelijk om werk en plezier te combineren tijdens een incentive trip.

Het klimaat is een andere troef van Mallorca. Met warme zomers en milde winters is het een aantrekkelijke bestemming gedurende het hele jaar. Bovendien staat het eiland bekend om zijn veilige en gastvrije sfeer, wat het tot een comfortabele en betrouwbare keuze maakt voor groepsreizen.

Al deze elementen samen maken Mallorca tot een uitstekende bestemming voor een incentive trip. Contour travel helpt je. 

recente Avonturen

Groningen

Faeröer

Ibiza

Limburg

Jouw volgend avontuur?

or message us 
© 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic