Ibiza

Subscription Hand Click 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Incentive
Customer Retention Cycle Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Industrieel - management team
Calendar Streamline Icon: https://streamlinehq.comcalendar
September
Moving Walkway People Streamline Icon: https://streamlinehq.com
25
Pin Location 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Ibiza
Target Center 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Beloning bereikte resultaten

Programma

Ontdekking van het eiland met 2CV’s, vertrek vanaf de luchthaven. Bohemian lunch
Met de ferry naar Formentera, fietstocht over het eiland langs de zoutpannen, richting de prachtige stranden en lunch in een uitstekend restaurant met uitzicht
Volledige dag met privé charter boten die ons naar de andere kant van het eiland brachten, lunchen in een befaamde beachclub
Gegidste wandeling doorheen de Ibiza stad en fancy rooftop diner
Club Night

Ibiza

Ibiza, het magische eiland dat de ziel van de mediterrane zon omarmt, en waar de geschiedenis fluistert tussen de zachte golven van de zee. Eeuwenlang heeft Ibiza haar betoverende aantrekkingskracht behouden, een plek die zowel oude legendes als moderne levenslust omarmt.

Ooit een toevluchtsoord voor oude beschavingen, is Ibiza doordrenkt van een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Feniciërs, Carthagers en Romeinen. Haar strategische ligging in de Middellandse Zee trok veroveraars en handelaren aan, elk achterlatend hun eigen stempel op dit betoverende eiland.

Maar Ibiza is meer dan alleen een plek van verleden glorie; het is een levendig toevluchtsoord dat de harten van bezoekers vandaag de dag nog steeds betovert. Van de bruisende straten van Ibiza-stad, waar de oude stadsmuren getuigen van eeuwen van verhalen, tot de rustige baaien waar de zonsondergang de lucht in vuur en vlam zet, biedt dit eiland een scala aan ervaringen die elke ziel kunnen bekoren. 

Voor degenen die hunkeren naar avontuur roepen de kristalheldere wateren om verkend te worden. Van snorkelen in verborgen grotten tot duiken in kleurrijke koraalriffen, de zee rond Ibiza biedt een speeltuin voor waterliefhebbers. En als je liever boven water blijft, kun je genieten van ontspannen boottochten langs de kust, waar elke bocht een nieuw panorama van schoonheid onthult.

Maar Ibiza is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers; het is ook een speeltuin voor de zintuigen. Laat je verleiden door de hypnotiserende ritmes van de wereldberoemde nachtclubs, waar de muziek pulserend door de nacht weerklinkt. Of zoek rust en verjonging in een van de vele wellnessretreats die het eiland te bieden heeft, waar yoga en meditatie samenkomen in perfecte harmonie met de serene omgeving.

En laten we de culinaire geneugten van Ibiza niet vergeten, waar verse vis, lokale producten en mediterrane smaken samenkomen om de meest verrukkelijke gerechten te creëren. Van schilderachtige strandbars tot verfijnde eetgelegenheden, er is voor elk wat wils op het menu van Ibiza.

Dus of je nu komt om te dansen onder de sterren, te zwemmen in azuurblauwe wateren, of gewoon te genieten van de eenvoudige geneugten van het eilandleven, Ibiza verwelkomt je met open armen en belooft een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Kom en ontdek de magie van Ibiza, waar het verleden en het heden samenkomen in een symfonie van schoonheid en levensvreugde.

recente Avonturen

Groningen

Faeröer

Ibiza

Limburg

Jouw volgend avontuur?

or message us 
© 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic