Zuid Afrika

Subscription Hand Click 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Incentive
Customer Retention Cycle Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Producent bakkerijgrondstoffen
Calendar Streamline Icon: https://streamlinehq.comcalendar
Oktober
Moving Walkway People Streamline Icon: https://streamlinehq.com
30
Pin Location 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Zuid Afrika
Target Center 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Nieuwe bestemming ontdekken met collega's

Programma

Korte stop in Ethiopië, bezoek aan koffiefabriek
Safari in Pilanesberg: verschillende game drives (ochtend en namiddag), en een indrukwekkend bushdinner met Zuid-Afrikaanse animatie
Bezoek aan Soweto township in Johannesburg, fietstocht
Ontdekking van Kaapstad, cooking class in Bo-Kaap & met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg voor Fonkelwijn aperitief
Het Kaapse Schiereiland ontdekken: stoppen aan de pinguïnkolonie van Boulders, lunchen aan het water, met sidecars vanaf Kaap De Goede Hoop terug naar de Waterfront van Kaapstad
Boottocht naar Robben eiland waar Nelson Mandela in gevangenschap heeft geleefd
Eindigen in de wijnlanden, op een uitgestrekt wijndomein. Fietstocht langs verschillende wijndomeinen + proeverijen
Afscheidsavond in het hotel, nog een drankje na het diner in het centrum van Stellenbosch

Zuid Afrika

Zuid-Afrika is een divers en prachtig land aan de zuidpunt van het Afrikaanse continent, met een rijk cultureel erfgoed, een turbulente geschiedenis en spectaculaire natuur. 

Zuid-Afrika staat bekend om zijn diversiteit, zowel qua cultuur als natuur. Het land heeft elf officiële talen, wat de diversiteit van zijn bevolking weerspiegelt. Het land heeft een rijke en complexe geschiedenis, gekenmerkt door periodes van kolonisatie, apartheid, en uiteindelijk de overwinning van democratie onder leiding van iconen zoals Nelson Mandela. 

Het Pilanesberg National Park is een van de meest toegankelijke en populaire wildreservaten in Zuid-Afrika. Het ligt in de buurt van Johannesburg en Pretoria, en is bijzonder vanwege de unieke geologische structuur, die in een oude vulkaankrater is gevormd. In Pilanesberg kun je op safari gaan om de “Big Five” (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) te zien, samen met vele andere dieren en vogels. Het park biedt verschillende accommodaties, van kamperen tot luxe lodges.

Kaapstad is een van de mooiste steden ter wereld, gelegen aan de voet van de iconische Tafelberg. Het is een levendige stad met een mix van cultuur, geschiedenis en natuur. Bezienswaardigheden in Kaapstad zijn onder meer de Tafelberg, het V&A Waterfront, Robbeneiland (waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten), en de kleurrijke wijk Bo-Kaap. De stad biedt ook prachtige stranden, restaurants van wereldklasse en een levendige kunst- en muziekscene.

Het Kaapse Schiereiland strekt zich uit van Kaapstad naar Kaap de Goede Hoop, het zuidwestelijkste punt van het Afrikaanse continent. Deze regio staat bekend om zijn spectaculaire kustlijn, met de beroemde Chapman’s Peak Drive, Boulders Beach (waar je een pinguïnkolonie kunt bezoeken), en het natuurreservaat bij Kaap de Goede Hoop. Het is een populaire plek voor wandelen, surfen en gewoon genieten van het uitzicht.

Stellenbosch en Franschhoek liggen in de buurt van Kaapstad en zijn beroemde wijnregio’s. Stellenbosch is de op een na oudste stad van Zuid-Afrika, met een rijke geschiedenis en prachtige Kaap-Hollandse architectuur. De universiteit van Stellenbosch is een van de meest prestigieuze in Zuid-Afrika. Franschhoek heeft een sterke Franse invloed, vanwege de Hugenoten die zich hier in de 17e eeuw vestigden. Beide regio’s staan bekend om hun uitstekende wijnen en gastronomische eetgelegenheden, met talloze wijnhuizen waar je kunt proeven en dineren.

recente Avonturen

Groningen

Faeröer

Ibiza

Limburg

Jouw volgend avontuur?

or message us 
© 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic