24 uur Meet Limburg

Donderdag 25 april, 12 uur – en het startschot voor 24 uur Meet in Limburg werd gegeven.

Tijd om ondergedompeld te worden in al wat Limburg te bieden heeft. Zowel op vlak van locaties, als activiteiten, als de beste plekken om lekker te eten zouden we na 24 uur heel wat nieuwe inspiratie vergaard hebben. 

Spreker Filip Muyllaart kwam alles vlot presenteren waarbij we aansluitend de kans kregen om alle leveranciers ter plaatse te spreken en de nodige informatie te verkrijgen. Na verschillende boeiende gesprekken was het tijd om er op uit te trekken. We gingen aan boord van enkele stilsloepen. Wat juist? Elektrische sloepen waarmee je de Maasplassen kan verkennen. Je hebt er geen vaarbewijs voor nodig en toch heb je de kans om achter het roer te gaan zitten en in stilte de Maas te leren kennen dankzij de verschillende vaarroutes.

Na een geslaagd diner bij Cachecour konden we op onze beide oren slapen in Martin’s Rentmeesterij. Het hotel is gelegen in het hart van een uitzonderlijke historische site – de Landcommanderij van Alden Biesen. 

Onze laatste uren trapten we af met elektrische steps langs de Haspengouwse bloesemroute. De verschillende routes, omringd door fruitboomgaarden, bieden heel wat mogelijkheden naar activiteiten en stops toe met daarbij de opties om deze te verkennen per e-step, e-bike of zelfs met een e-golfcart. 

Na 24 uur werd het absoluut duidelijk dat Limburg veel te bieden heeft en dat dit een ideale locatie kan zijn voor jouw meeting, event of teambuilding.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  recente Avonturen

  Groningen

  Faeröer

  Ibiza

  Limburg

  Jouw volgend avontuur?

  or message us 
  © 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
  gebouwd door Webmatic