Roaring 20's

Subscription Hand Click 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Event
Customer Retention Cycle Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Foodservice
Moving Walkway People Streamline Icon: https://streamlinehq.com
160
Pin Location 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Wallonië, België
Target Center 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
100 jarig jubileum bedrijf

Programma

Themed party: the roaring 20's
Animatie bij ontvangst door Piccolo's
Accessoires bij aankomst
Flapper girls
Jazz band tijdens receptie
Plated dinner: een uitmuntend 3-gangen diner
Photo booth
Rijkelijke decoratie
Optreden door de Soulbrothers
DJ tot in de vroege uurtjes
Optie om te blijven overnachten

Roaring 20's

Ja, de roaring twenties kunnen een ontzettend leuk en boeiend thema zijn voor een feestje! Deze periode, die vaak verwijst naar de jaren 1920, staat bekend om zijn levendige cultuur, art deco-stijl, jazzmuziek, en opwindende feesten. Hier zijn een paar redenen waarom een roaring twenties-thema een geweldige keuze is voor een feestje:

  1. Retro glamour: De roaring twenties brengen een gevoel van glamour en elegantie met zich mee. Denk aan flapperjurken, verenboa’s, en elegante pakken met bretels en hoeden. Dit geeft gasten de kans om zich te kleden in stijlvolle, retro-outfits, wat altijd een hit is op feestjes.
  2. Levendige muziek: De jaren 1920 waren het tijdperk van de jazz en swingmuziek. Met deze muziek kun je een energieke sfeer creëren die mensen aanzet tot dansen en plezier maken. Denk aan een live jazzband of een DJ die muziek uit die tijd draait.
  3. Authentieke decoraties: Art deco is de kenmerkende stijl van de roaring twenties, met geometrische patronen, goudaccenten, en strakke lijnen. Je kunt je feestlocatie decoreren met art deco-elementen, zoals spiegels, kaarsen, en vintage meubels, om een authentieke sfeer te creëren.
  4. Klassieke cocktails: De jaren 1920 waren ook de tijd van de drooglegging in de Verenigde Staten, wat leidde tot de opkomst van speakeasies en klassieke cocktails. Dit biedt de mogelijkheid om een retro-cocktailbar op te zetten met populaire drankjes zoals de Martini, Sidecar, en Old Fashioned.
  5. Creatieve activiteiten: Voor extra plezier kun je verschillende activiteiten organiseren, zoals danswedstrijden, een fotohokje met accessoires uit de jaren 1920, of zelfs een speakeasy-achtige sfeer waar gasten een wachtwoord nodig hebben om binnen te komen.
  6. Thema in verhalen en films: De roaring twenties zijn een populair thema in literatuur en film, zoals in “The Great Gatsby”. Dit geeft je veel inspiratie voor aankleding, muziek, en zelfs thema-acts die je kunt gebruiken om de feestervaring te verbeteren.

Een roaring twenties-thema biedt veel ruimte voor creativiteit en geeft je de kans om een unieke en gedenkwaardige ervaring te creëren voor je gasten. Dus als je op zoek bent naar een thema dat zowel glamour als plezier biedt, dan is dit een uitstekende keuze voor je volgende feestje!

recente Avonturen

Groningen

Faeröer

Ibiza

Limburg

Jouw volgend avontuur?

or message us 
© 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic