Ardennen

Subscription Hand Click 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Teambuilding
Customer Retention Cycle Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Food services
Calendar Streamline Icon: https://streamlinehq.comcalendar
Juni
Moving Walkway People Streamline Icon: https://streamlinehq.com
20
Pin Location 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Ardennen
Target Center 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Samenwerking verdiepen

Programma

Wandeling in de Ardennen
Twee coaches (HR achtergrond) die de groep begeleiden
Doe- en denkoefeningen tijdens het wandelen
Luxueuze picnic stop in een wei
Adrenaline activiteit: vrije val aan een slinger in een steengroeve
Afsluiten met en glaasje

Ardennen

Teambuilding in de natuur is een uitstekende manier om de voordelen van teambuilding te maximaliseren. Er zijn verschillende redenen waarom:

  1. Verbinding met de natuur: De natuurlijke omgeving helpt mensen te ontspannen en zich los te maken van de dagelijkse stress van kantoorwerk. Dit kan een positief effect hebben op de teamdynamiek en de algehele gemoedstoestand van de teamleden.
  2. Stimuleert creativiteit en probleemoplossing: De natuur biedt unieke uitdagingen en situaties die creatief denken en effectieve probleemoplossing vereisen. Dit helpt teamleden om buiten hun gebruikelijke denkpatronen te treden en samen innovatieve oplossingen te vinden.
  3. Fysieke activiteiten bevorderen samenwerking: Veel teambuildingactiviteiten in de natuur, zoals wandelen, klimmen of kanoën, vereisen fysieke inspanning en samenwerking. Dit versterkt de band tussen teamleden en bevordert teamwork.
  4. Stimuleert communicatie en interactie: Zonder de afleidingen van technologie en dagelijkse routines kunnen teamleden zich beter concentreren op elkaar en effectiever communiceren. Dit leidt tot diepere en meer betekenisvolle interacties.
  5. Positieve invloed op gezondheid en welzijn: Buiten zijn in de natuur heeft bewezen voordelen voor de fysieke en mentale gezondheid. Frisse lucht, lichaamsbeweging en het verminderen van stress dragen bij aan een betere algehele gezondheid, wat op zijn beurt de teamproductiviteit en moraal ten goede komt.

Door teambuildingactiviteiten in de natuur te organiseren, kan een organisatie profiteren van de unieke voordelen die de buitenlucht biedt, wat leidt tot een sterker, meer samenhangend en effectief team.

Door in te zetten op begeleiding door gediplomeerde coaches, brachten we deze groep naar een hoger niveau. 

recente Avonturen

Groningen

Faeröer

Ibiza

Limburg

Jouw volgend avontuur?

or message us 
© 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic