Lissabon

Subscription Hand Click 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Meeting / Event
Customer Retention Cycle Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Cyber security platform
Calendar Streamline Icon: https://streamlinehq.comcalendar
Oktober
Moving Walkway People Streamline Icon: https://streamlinehq.com
120
Pin Location 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Lissabon
Target Center 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Zwaktes in digitale omgevingen opsporen

Programma

Individuele reisplanning voor de internationale deelnemers: inschrijvingsmodule en individuele opvolging
Aankomst en welkomstreceptie
Live hacking: samenwerking op verschillende locaties in het hotel (meeting ruimte, lobby…)
Live hacking event: volledige dag waarbij de volledige conferentiefaciliteiten van het hotel werden overgenomen
Social event: catamaran tocht over de Taag, tuktuks voor ontdekking van de oude stad, diner met zicht op de rivier
Ceremonie en farewell drinks

Lissabon

Lissabon is een fantastische stad voor en biedt tegelijkertijd tal van leuke activiteiten voor ontspanning en teambuilding. Hier zijn enkele redenen waarom Lissabon een ideale bestemming is voor dit soort evenementen:

  1. Uitstekende vergaderlocaties: Lissabon heeft een breed scala aan conferentiecentra, hotels en andere faciliteiten die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten van verschillende groottes. Of je nu een grote conferentie plant of een intiemere teamvergadering, er zijn veel opties om uit te kiezen.
  2. Unieke teamactiviteiten: Naast de zakelijke faciliteiten biedt Lissabon een scala aan activiteiten die perfect zijn voor teambuilding en ontspanning. Je kunt denken aan boottochten op de rivier de Taag, fietstochten door de stad, of een bezoek aan historische locaties zoals het Jerónimos-klooster en de Torre de Belém.
  3. Culinair genot: Lissabon staat bekend om zijn heerlijke keuken. Na de vergadering kun je genieten van traditionele Portugese gerechten zoals bacalhau, pasteis de nata en diverse zeevruchten. Er zijn veel uitstekende restaurants die geschikt zijn voor zakelijke diners of informele groepsmaaltijden.
  4. Rijke cultuur en geschiedenis: Lissabon heeft een rijke geschiedenis en veel culturele bezienswaardigheden. Dit maakt het een interessante plek voor deelnemers die na de meetings wat vrije tijd hebben. Bezoek het historische Alfama-district, de levendige wijk Bairro Alto, of het moderne Parque das Nações.
  5. Bereikbaarheid en accommodatie: Lissabon is goed bereikbaar via de internationale luchthaven Humberto Delgado. De stad heeft een efficiënt openbaar vervoerssysteem, waardoor het gemakkelijk is om je te verplaatsen, een enorm voordeel. Daarnaast zijn er tal van accommodaties, van luxe hotels tot boetiekhotels, die aan verschillende behoeften voldoen.
  6. Weer en sfeer: Lissabon heeft over het algemeen een mild klimaat, wat het een aangename bestemming maakt voor meetings en activiteiten. De sfeer in de stad is ontspannen en vriendelijk, wat bijdraagt aan een prettige ervaring voor deelnemers.

recente Avonturen

Groningen

Faeröer

Ibiza

Limburg

Jouw volgend avontuur?

or message us 
© 2024 Contour Travel - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic